Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα 2ης φάσης κυπέλλου - Ποιες ομάδες πέρασαν στην 3η φάση

- Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς ο Αετός Βαρβάρας νίκησε τη Θύελλα Στανου και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού. Σκόρερς: Σ.Παπαϊωάννου (3), Δ.Μπατσιος (2), Λ.Αλβανός (1), Μ.Μιχαηλίδης του Μ.(1) 

 

-  O ΠΟ Μουδανιών είχε μια άνετη νίκη με 0-3 απέναντι στη Νίκη Αμμουλιανής στο παιχνίδι που διεξήχθη στιο γήπεδο της Ακάνθου Ιερισσού. Ο ΠΟΜ έδειξε για μια ακόμη φορά πόσο καλά προετοιμασμένος είναι, έχοντας παίξει παράλληλα αρκετά φιλικά παιχνίδια μέχρι τώρα. 

- Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Διγενής Λακκώματος πήρε την πρόκριση μέσα στη Φούρκα. Στο 30΄ σέντρα-σουτ του Νταή, η μπάλα στο δοκάρι και γίνεται το 1-0. Στο 39΄ ο Γιαλετζής με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε, στο 60΄ ο Φασούλας ανέτρεψε τον Γιαλετζή και ο διαιτητής  έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κουτσόγλου, απέκρουσε ο Μανωλούτσος και με νέα προσπάθεια ο πρώτος, έστειλε την στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.  

-  Κύπρος Διονυσίου - Μ.Γ.Ο. Στρατωνίου ( 0 - 3 ) Το Στρατώνι στο 29' άνοιξε το σκορ και 7 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα. Η Κύπρος Διονυσίου στο 2ο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατή, έφτασε πολύ κοντά στο να μειώσει, ωστόσο στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν το τελικό 0-3.

Σκόρερ: 0-1 Λαδόπουλος, 0-2 Λεμονής, 0-3 Μετάι

Οι ομάδες που περνούν  στην 3η φάση  του Κυπέλλου Χαλκιδικής είναι: 

1. ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

2. ΑΡΝΑΙΑ

3. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ

4. ΤΡΙΓΛΙΑ

5. ΣΤΡΑΤΩΝΙ

6. ΒΡΑΣΤΑ

7. ΣΤΑΓΕΙΡΑ

8. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

9. ΙΕΡΙΣΣΟΣ

10.ΚΡΗΝΗ

11.ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

12.ΑΦΥΤΟΣ

13.ΟΛΥΝΘΟΣ

14.ΒΑΡΒΑΡΑ

15.ΜΟΥΔΑΝΙΑ

16.ΜΑΡΜΑΡΑΣ

* την Τετάρτη 20 Σεπ. το παιχνίδι :ΠΑΛΙΟΥΡΙ -ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα