Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Έντονες αντιδράσεις του Αστέρα Αγ.Νικολάου για τη διαιτησία - Διαβάστε την ανακοίνωση

Έντονες αντιδράσεις και παράπονα εξέφρασε η ομάδα του Αστέρα Αγίου Νικολάου για τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με την Όλυνθο. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Αγίου Νικολάου σημειώνονται ενστάσεις για τα τρία πέναλτι του αγώνα που σφύριξε ο διαιτητής Ισ.Τσακαλίδης, ενώ απευθυνόμενοι στην ΕΠΣΧ ζητούν ισονομία και δικαιοσύνη προς όλους.

 

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Αστέρα Αγίου Νοκολάου:

 

"Το ΔΣ του Α.Σ.Αστέρα Αγίου Νικολάου και ο φίλαθλος κόσμος του χωριού μας εκφράζουμε την λύπη και την αγανάκτηση μας για όσα διαδραματίστηκαν στον σημερινό αγώνα με την Όλυνθο.

Το συμπέρασμα ήταν ένα: Η Όλυνθος έπρεπε πάση θυσία να πάρει το τρίποντο . Και τελικά αυτό έγινε πραγματικότητα με τρία πέναλτι που κατακυρώθηκαν από τον διαιτητή κύριο Τσακαλίδη υπέρ της Ολύνθου δυο από τα οποία ήταν ανύπαρκτα κατά ομολογία όλων των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα, ντόπιων και επισκεπτών. Βλέπετε ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε τα δυο πρώτα και έτσι επινοήθηκε και το τρίτο και προφανώς θα υπήρχε και τέταρτο, εάν δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα. Το γεγονός ότι ο Άγιος Νικόλαος αλλά και άλλα σωματεία παλεύουν στην Α' ΕΠΣΧ να ανταπεξέλθουν ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα και κοιτούν κατάματα ομάδες με πολύ μεγάλα μπατζετ φαίνεται πως δεν είναι αποδεκτό. 

Κύριοι της ΕΠΣΧ σάς στηρίζουμε δεν αμφισβητούμε τις προθέσεις σας για εξυγίανση του χώρου αλλά ζητάμε ισονομία και δικαιοσύνη προς όλους . Ίδια άξια έχει μια ομάδα που προσπαθεί να ανεβεί κατηγορία με αυτήν που παλεύει να κρατηθεί.

Σας ζητάμε να δώσετε τις δέουσες εντολές προς την κατεύθυνση αυτή. Εάν το πράξετε θα είμαστε μαζί σας. Αν όχι, άπλα θα μας απογοητεύσετε και θα αποτελέσετε τροχοπέδη για όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε στην Όλυνθο καλή συνέχεια και καλή πορεία. Όσο για την ομάδα μας θα παλέψουμε δυστυχώς μέσα σε άνισες συνθήκες για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Για το ΔΣ

Δαλδογιάννης Γεώργιος"

 

Από την πλευρά της η ομάδα της Ολύνθου σχολίασε τα εξής: 

" Όσον αφορά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την διαιτησία ευτυχώς υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη και όσοι έχουν αμφιβολίες για τις υποδείξεις πέναλτι υπέρ της ομάδας μας μπορούν να τις διασταυρώσουν παρακολουθώντας τα highlights του αγώνα".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα