Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Α Αθλητικά

Συνάντηση της Κατερίνας Ιγγλέζη και του υπεύθυνου του τμήματος Αθλητισμού της Ν.Ε. Χαλκιδικής, με την Ε.Κ.Α.Σ.Χ.

Η Βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη και ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Τριαντάφυλλος Πλιάκος, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 13/4, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής κ. Αθανάσιο Μάντζιο και το μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου κ. Στέλιο Τζιτζιρίκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. προσέφεραν ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες της Ένωσης αλλά εξέθεσαν και τα προβλήματα που αυτή αντιμετωπίζει,τα κυριότερα εκ των οποίων είναι προβλήματα οικονομικής φύσεως αλλά και θέματα υποδομών.

Συζητήθηκαν εκτενώς οι δυνατότητες χρηματοδότησης της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και η Κατερίνα Ιγγλέζη δεσμεύτηκε να προωθήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση αλλά και τις προτάσεις για την επίλυσή τους στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ι. Συναδινό.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα