Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Απόλλωνα Αρναίας -ΦΩΤΟ-

Εκδήλωση με θέμα την ιστορική διαδρομή του Μουσικογυμναστικού Ομίλου Απόλλων Αρναίας (Μ.Ο.Α.), από την ίδρυσή του το 1913 από τον τότε Μητροπολίτη κυρό Σωκράτη Σταυρίδη, έως τα νεότερα χρόνια, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Παντελή Ζωγράφου, στην Αρναία.

 

Το παρόν έδωσαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από την Αρναία αλλά και από την γύρω περιοχή, που θυμήθηκαν μέσα από τις αφηγήσεις των ομιλητών και την προβολή των φωτογραφιών, τα νεανικά τους χρόνια και το πέρασμά τους από την ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής. Την εκδήλωση προλόγισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Πασχαλίδης Δ/ντης του Δημοτικού Σχολείου Αρναίας.

Δύο τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στον Παντελή Ζωγράφος.  Μια από το Συμβούλιο του Μουσικογυμναστικού Ομίλου Απόλλων Αρναίας και μια από φίλους του με εκπρόσωπο τον κ. Λαλιωτη Χρήστο.

Ενημερώθηκαν οι καλεσμένοι για την πρόθεση να κυκλοφορήσει λεύκωμα με όλη την ιστορία του Απόλλωνα, με κείμενα, έγγραφα και φωτογραφίες. Τα έξοδα της έκδοσης προσφέρθηκε να τα καλύψει ο Δήμαρχος Πολυγύρου και τέως Δήμαρχος Αρναίας Αστέριος Ζωγράφος, παλιός ποδοσφαιριστής και αυτός της ομάδας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Αργύρης Τσακνής, ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου και Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα, τέως μέλη των Δ.Σ., ο Αστέριος Τζιτζιρίκας από το Μπάσκετ του Απόλλωνα, ο πρόεδρος του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Καρτσιώτης, ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής Μιχάλης Κουτσός, ο τέως Δήμαρχος Αρναίας Αστέριος Καραστέργιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, παλαίμαχοι και νέοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα