Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ανακοίνωση - διαμαρτυρία του Α.Σ. Ανθεμούς Γαλάτιστας

"Με την συμπλήρωση 10 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Χαλκιδικής, ήρθε δυστυχώς η σειρά μας να διαμαρτυρηθούμε και να δώσουμε συνέχεια στις ανακοινώσεις που πέφτουν βροχή κατά της διαιτησίας κάθε εβδομάδα. Μια τακτική η οποία μας βρίσκει αντίθετους, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε αναφερθεί καθόλου στις διαιτησίες που συναντήσαμε, είτε αυτές ήταν καλές είτε όχι. Ωστόσο, μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, δεν έχουμε άλλη επιλογή.

 

Φυσικά και ο σκοπός αυτής της ανακοίνωσης δεν είναι για να εκφράσουμε τα παράπονά μας για κάποιο πέναλτι που δεν μας δόθηκε ή για την κόκκινη κάρτα που δεχτήκαμε ή για τα όποια άλλα λάθη της διαιτητικής τριάδας που προσπάθησαν να χαλάσουν το παιχνίδι και των δύο ομάδων. Όλα αυτά θα σου τα αναγνωρίσουμε ως ανθρώπινα λάθη όχι φυσικά από τη μεγαλοκαρδία μας, αλλά επειδή μας έκανες να καταλάβουμε, χωρίς να το θέλεις, τι είναι πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Αυτό λοιπόν είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ανάμεσα σε ερασιτέχνες που γουστάρουν να περνάν τις Κυριακές τους παίζοντας ποδόσφαιρο.

 

Στο 70’ λοιπόν της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής μας Κρίστιαν Φρόκου τραυματίστηκε μετά από μία άσχημη πτώση και έμεινε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τον πόνο. Εκεί βρήκες για άλλη μία φορά την ευκαιρία να γίνεις πρωταγωνιστής και να επιδείξεις με την γνωστή σου αλαζονεία το επίπεδό σου, καθώς δεν έβαλες ποτέ σου προτεραιότητα την υγεία ενός παιδιού. Αντίθετα, όση ώρα χρειάστηκε για να μπει αυτοκίνητο στον αγωνιστικό χώρο ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο (κάτι που δεν ανέφερες καν στο φύλλο αγώνος!!), αυτό που έκανες ήταν να στέκεσαι από πάνω του και με τρομερή αδιαφορία να παροτρύνεις τους υπόλοιπους να τον βγάλουν απ’ τον αγωνιστικό χώρο, φωνάζοντας προκλητικά ‘’πάρτε τον έξω’’ και ‘’δεν έχει τίποτα’’. Το να απειλείς το διασώστη ότι θα τον αποβάλλεις, θεωρώντας ότι μπήκε να κάνει καθυστέρηση, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ! Αυτό φυσικά προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιριστών, καθώς δεν πίστευαν ότι θα υπήρχε άνθρωπος που θα αντιδράσει έτσι, πόσο μάλλον διαιτητής, ενώ εσύ μοίραζες κάρτες σε όποιον προσπαθούσε να σε φέρει στην πραγματικότητα. Απέδειξες περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι εκτός από εριστικός και αλαζόνας είσαι επικίνδυνος για την υγεία των παιδιών, αλλά και για το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.

 

Είναι ντροπή να διευθύνουν αγώνες και να είναι άρχοντες των παιχνιδιών άτομα με τόσο φανερά αισθήματα κόμπλεξ και αλαζονείας, που με τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν την οργή όσων προσπαθούν να περάσουν μια όμορφη Κυριακή στο γήπεδο.

 

Μετά απ’όλα αυτά, το μόνο που περιμένουμε κύριε Ισαάκ Τσακαλίδη είναι να δηλώσεις κώλυμα, έτσι ώστε να μην ξανασυναντηθούν ποτέ οι δρόμοι μας μέχρι το τέλος της λαμπρής σου καριέρας.

 

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά της Σάρτης, στον καθένα ξεχωριστά, που έδωσαν ένα τεράστιο μάθημα ήθους και σεβασμού, καθώς δεν υπήρξε στιγμή που να διαμαρτυρηθούν, βοηθώντας όσο μπορούσαν, αλλά και στην διοίκηση, που έδειξε το ενδιαφέρον με προσωπικά μηνύματα αλλά και μέσω ανακοίνωσης για την υγεία του ποδοσφαιριστή μας, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να καταφέρουμε μόνοι μας να κάνουμε το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής καλύτερο !

Α.Σ. Ανθεμούς Γαλάτιστας"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα