Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ερχεται στην Κασσάνδρα η ακαδημία του Ραφαέλ Ναδάλ

Έρχεται στη Σάνη η ακαδημία του διάσημου Ισπανού τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ κατόπιν συμφωνίας που επετεύχθη με το Sani Resort, δίνοντας τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος.

 

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα γίνονται στα οκτώ χωμάτινα courts που διαθέτει το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

 

Το πρόγραμμα βασίζεται στην εμπειρία του ίδιου του Ναδάλ και των συνεργατών του και η προπονητική ομάδα του resort θα βρεθεί δύο μήνες για εκπαίδευση στη Μαγιόρκα, προκειμένου να μάθει τη μεθοδολογία της ακαδημίας του.

 

Η συμφωνία του Sani Resort με τον 32χρονο Ναδάλ ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία εκμάθησης των δεξιοτήτων του κορυφαίου τενίστα μέσω εξατομικευμένου προγράμματος ειδικά σχεδιασμένου για τις ανάγκες και την εμπειρία τους.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης του κέντρου. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας», ανέφερε ο Ναδάλ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου, στο οποίο προστίθεται:

«Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο του 2019».

 

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Group Sani-Ikos, δρ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη σπουδαία αυτή συνεργασία και τη δημιουργία του νέου Rafa Nadal Tennis Centre.»  Στο Sani Resort είμαστε πραγματικά υπερήφανοι τόσο για τα καινοτόμα προγράμματα διακοπών όσο και για τις μοναδικές και σπάνιες εμπειρίες που προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας. Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία γεννήθηκε και αυτή η ιδέα. Η εμπειρία θα είναι σπουδαία».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα