Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ντάμπλ για τον ΠΑΟΚ - Πήρε και το Κύπελλο επικρατώντας της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κορυφαία σεζόν του με το αήττητο πρωτάθλημα, που συνοδεύτηκε με την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του - Ο Τσούμπα Άκπομ στο 45’+1’ το μοναδικό γκολ του τελικού στο άδειο ΟΑΚΑ, απ' όπου δεν έλειψαν τα επεισόδια.

 

Δεν ήταν ένας τελικός που θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό μας για πολύ καιρό λόγω του θεάματος που προσέφεραν οι δύο ομάδες, αλλά είναι ένας τελικός που θα περάσει στην ιστορία για δύο λόγους.

 

Ο πρώτος αφορά τον ΠΑΟΚ που κέρδισε για 3η συνεχόμενη χρονιά την ΑΕΚ στον τελικό (και δεύτερη σερί στο σπίτι της) κατακτώντας το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του σε μια απίστευτη χρονιά.

 

Κι ο δεύτερος ήταν το VAR το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και χρειάστηκε για να κατακυρωθεί (τυπικά) το γκολ του ΠΑΟΚ στο 45’+1’ και να μη δοθεί το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο 54’…

 

Κατά τα άλλα στο άδειο ΟΑΚΑ οι «επίσημοι» του ΠΑΟΚ ήταν περισσότεροι από τους επίσημους της ΑΕΚ (που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας) και προκάλεσαν αρκετή ένταση (όπως και αυτοί της ΑΕΚ). Που να ήταν γεμάτο και το γήπεδο…

protothema.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα