Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026

Α Αθλητικά

Βραβεύτηκε ο Γιώργος Σαϊτιώτης για την προσφορά του στο Ποδόσφαιρο

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, την Κυριακή, πριν την έναρξη του αγώνα ΠΟΜ- Ανθεμούς Γαλάτιστας, βράβευσε στο τελευταίο του παιχνίδι τον Γιώργο Σαϊτιώτη για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Για τον ίδιο λόγο βράβευσε τον Γιώργο Σαϊτιώτη και ο Π.Ο. Μουδανιών.

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης, ένας παίκτης ο οποίος, όπου κι αν αγωνίστηκε άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του με την αγωνιστική του παρουσία, αλλά και το ήθος του διαγράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία.

Ξεκίνησε απο τον Α.Ο. Σημάντρων και έχει παίξει σε πολλές μεγάλες ομάδες όπως ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Π.Σ. Βέροιας, Α.Ε.Λ, Π.Ο.Μ.

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.