Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Επιδείξεις παραδοσιακού Καράτε από τον Α.Σ. Λακκώματος & Ν.Καλλικράτειας

Ο Α.Σ Σότοκαν Καράτε Λακκώματος και Νέας Καλλικράτειας έκλεισε την αγωνιστική του χρονιά με τις καθιερωμένες επιδείξεις παραδοσιακού Καράτε από τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου, το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Λάκκωμα.

 

Παράλληλα, όσοι ήταν έτοιμοι έδωσαν και εξετάσεις ζωνών για να ανέβουν ακόμα ένα σκαλί στην ιεραρχία διεκδικώντας το πολυπόθητο Kyu, υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου του συλλόγου και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κώστα Παπαδόπουλου.

 

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αθλητή του καράτε, Γιώργου Κωστούρoυ. Ακολούθησαν βραβεύσεις τιμώμενων προσώπων και φυσικά των χορηγών του Συλλόγου.

 

Για άλλη μια χρονιά η Εταιρεία ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε τιμήθηκε για την προσφορά της στον σύλλογό και έγινε ιδιαίτερη μνεία τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας όσο και στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη που στηρίζει την κάθε προσπάθεια. Ακολούθησαν βραβεύσεις στις εταιρείες Ι.Κ Μηχανική των Αδερφών Καραδημήτρα, Εμπόριο Ξυλείας Αδερφών Κουτσόγλου και στο καθαριστήριο ταπήτων του Λεόντιου Σαρβανίδη. Εν συνεχεία, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα του Καράτε ο sensei Αθανάσιος Γκοτάκης.

 

Τιμήθηκε επίσης ο Δάσκαλος του Budokan Dojo Κατερίνης, Βασίλειος Σταυριανίδης από τον πρώην συναθλητή του στην Εθνική Ομάδα και νυν συνεργάτη, Κώστα Παπαδόπουλο. Τέλος, την εκδήλωσή τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Νέας Προποντίδας και μέλος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Τσομπανάκης, ο οποίος και βραβεύθηκε για την προσφορά του. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Τζίλιας Στέργιος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την αμέριστη συμπαράσταση τους στον σύλλογο, ανανεώνοντας το ραντεβού για την νέα αγωνιστική σεζόν, υπενθυμίζοντας στους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος ότι οι προπονήσεις γι' αυτούς δεν σταματάνε με αποκορύφωμα της προετοιμασίας τους την επερχόμενη Hellweek 2019 τον Αύγουστο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα