Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές απέκτησε η Νίκη Πολυγύρου

Ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές απέκτησε η Νίκη στην προσπάθεια που κάνει να εμπλουτίσει το ροστερ της τόσο με έμπειρους όσο και νεαρούς παίχτες. Στην πρωτεύουσα θα αγωνίζονται οι Γρηγόρης Καραβασίλης και Νίκος Λυρτζής ενώ σε γνώριμα αποδυτήρια επιστρέφουν οι Δημήτρης Λιόλιος και Γιάννης Κυριαφίνης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι τρεις απ τους τέσσερις έχουν ξαναπαίξει σαν συμπαίχτες.

 

Ο Γ.Καραβασίλης είναι γεννημένος το 1991 και έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Κ.αστωρ, Μέγα Αλέξανδρο, Δόξα Ορμύλιας και Ελπίς Βραστάμων

 

Ο Ν. Λυρτζής είναι γεννημένος το 2002 και έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες του Άρη ενώ πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Χολομώντα Ταξιάρχη.

 

Ο  Δ. Λιόλιος  και  Γ. Κυριαφίνης επανέρχονται μετά από μερικά χρόνια και μπορείτε να θυμηθείτε την παρουσία τους στο προηγούμενό τους πέρασμα στα προφίλ τους πιο κάτω.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα