Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Με επιτυχία το τουρνουά «3on3» της Giannakis Academy στη Νικήτη

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στη Νικήτη το τουρνουά «3on3» της Giannakis Academy, με 250 παιδιά να δίνουν το παρών και να παίζουν υπό τις οδηγίες του «τοτέμ» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη!

 

Οι 250 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε πέντε διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ (2008-09, 2006-07, 2004-05, 2002-03 κι ενήλικες από 2001 και μεγαλύτεροι) και διαγωνίσθηκαν στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σχολείου Νικήτης, με το τουρνουά να διοργανώνεται σε συνεργασία της Giannakis Academy με τον Α.Ο. «Σίθωνες».

 

Οι νικητές κάθε κατηγορίας κέρδισαν μία μπάλα Molten Gh7 με συνθετικό δέρμα και την υπογραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη, όμως όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, το μεγαλύτερο δώρο ήταν οι συμβουλές που τους έδινε κατά τη διάρκεια του τουρνουά ο ίδιος ο «Δράκος», που φυσικά βρέθηκε στη Νικήτη και καθοδηγούσε τους νεαρούς παίκτες.

 

Το συγκεκριμένο τουρνουά «3on3» ήταν ένα event στο πλαίσιο του Giannakis Academy και διεξήχθη παράλληλα με το καμπ της Χαλκιδικής στις κατασκηνώσεις του Καλύβα στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

 

Και οι 250 συμμετέχοντες πήραν από ένα t-shirt με διαφορετικό χρώμα, μία κάρτα καφέ της «Coffee Lab» για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο, ενώ τέλος είχαν δωρεάν νερά και πορτοκαλάδες από τον «Βίκος», αλλά και κράκερ «Παπαδοπούλου».

 gazzetta.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα