Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Α Αθλητικά

Παραχώρηση του γηπέδου της Ν. Τρίγλιας στον Παναθλητικό Όμιλο Τρίγλιας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τη δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου της Ν. Τρίγλιας στον Παναθλητικό Όμιλο Τρίγλιας- Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα για το προσεχές πρωτάθλημα της “Football League” σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Προποντίδας.

 

Η λήψη απόφασης ήταν απαραίτητη για να μπορεί η ομάδα να το χρησιμοποιεί ως έδρα, δεδομένου ότι κύριος του γηπέδου είναι ο Δήμος Ν. Προποντίδας.

 

“Ήταν μία απόφαση που ήταν αυτονόητη, καθώς ο Δήμος στηρίζει την ομάδα της Τρίγλιας, που διαγράφει μια εξαιρετική πορεία και μας κάνει να όλους να νιώθουμε χαρά και περηφάνια. Επαναλαμβάνω τη στήριξη μου στην ομάδα κι εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις”, δήλωσε αναφερόμενος στο θέμα ο δήμαρχος Μ. Καρράς.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα