Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής 29/9/19

- Ηρακλής Μ.Παναγιας - Φοινιξ Νικητης 5-1. Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα πρόσφεραν οι δυο αξιόμαχες ομάδες της Α’ κατηγορίας Χαλκιδικής με τον Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας να επικρατεί με σκορ 5-1 του Φοίνικα Νικήτης. Σήμερα για τον Ηρακλή έκανε ντεμπούτο σκοράροντας με ένα γκολ ο δεκαεννιαχρονος Χρήστος Μπίνας που αποκτήθηκε πριν 2 μέρες από τον ΑΟ Ναρθακιου Φαρσάλων.

- Το τρία στα τρία πραγματοποίησε η Προποντίς Ν. Μαρμαρά και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας το αήττητο. Τα γκολ για την ομάδα του Ν. Μαρμαρά πέτυχαν ένα ο Δημήτρης Παρλαμέντας και 2 ο Στρατος Καρνόπουλος.

- Ο Αστήρ Αγίου Νικολάου επέστρεψε στα γήπεδα της Χαλκιδικής, ωστόσο σήμερα στον πρώτο του αγώνα ηττήθηκε με 0-7 από την δυναμική Θύελλα Μεταγγιτσίου.

- Α.Ο.Σημάντρων - Θερμαικος Φλογητων 4-1 και διακοπή του αγώνα στο 45' λεπτό, καθώς η ομάδα των Φλογητών έμεινε με 6 παίκτες...

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα