Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου 26/10/19

 

- Στις καλές εμφανίσεις γύρισε ο Αετός Βαρβάρας και έφυγε με το διπλό από τη δύσκολη έδρα της Σάρτης, ενώ έμεινε για μια ακόμη αγωνιστική στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος! Α.Ο.ΣΑΡΤΗΣ- ΑΕΤΟΣ ( 0-3 ). 

Η ομάδα της Βαρβάρας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρόλο που ήταν άτυχη για ακόμη μια φορά αφού έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο παιχνίδι κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς! Σκόρερς: (1) Στοικος Αν. , (1) Παπαδημητρίου Ιωάν., (1) Νέστωρ Γιωρ.

 

- Ακόμα ένα σημαντικό διπλό, σε μια δύσκολη έδρα πήρε η Νίκη Πολυγύρου απέναντι στη Θύελλα Κρήνης. Απο το πρώτο ημίχρονο, με δυο όμορφα γκολ, κλείδωσε το παιχνίδι και παρέμεινε αήττητη για 7η συνεχόμενη αγωνιστική!

 

- Ελπίς Πολυγύρου - Αναγέννηση Αγίου Προδρόμου 1 - 1. Για ακόμα ένα παιχνίδι η Ελπίς Πολυγύρου είχε την απόλυτη κατοχή, την κυκλοφορία και την πρωτοβουλία των κινήσεων, σε όλο το 90λεπτο αλλά ατύχησε να αφήσει τους πρώτους της δυο βαθμούς στο Πρωτάθλημα. Πλήθος χαμένων ευκαιριών και ασφάλεια στην άμυνα, καθώς δεν επέτρεψε καμία τελική σε όλο το παιχνίδι στον αντίπαλο, πλην του γκολ που προήλθε από στημένη φάση και σύγχυση μπροστά από την εστία.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα