Τετάρτη, 01 Απριλίου 2026

Α Αθλητικά

Η Στέλλα Σμαραγδή από τη Νικήτη στις κορυφαίες αθλήτριες ΑμεΑ

Η Στέλλα Σμαραγδή από τη Νικήτη συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες ΑμεΑ, όπως ψήφισαν οι αθλητικοί συντάκτες - μέλη του ΠΣΑΤ για την ανάδειξη των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού το 2019.

 

Η Στέλλα Σμαραγδή μαζί με άλλους αξιόλογους Έλληνες αθλητές,  θα βραβευτούν στην 66η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Η Στέλλα Σμαραγδή είναι πρωταθλήτρια παραολυμπιονίκης στίβου, στους αγώνες δρόμων ταχύτητας και στο άλμα εις μήκος.  Η Στέλλα Σμαραγδή κατέρριψε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν κατηγορίας 47 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΟΠΑΠ 2019. Η αθλήτρια από τη Νικήτη, είχε καλύτερο άλμα στα 9 μέτρα 95 εκατοστά, καταρρίποντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε το 2018 στην Αθήνα, με 9.67μ.

🕯️ Η Βυζαντινή Δημοτική Χορωδία Νέας Προποντίδας παρουσιάζει το οδοιπορικό «Τῶν παθῶν τοῦ Κυρίου» την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 19:00 στην Αίθουσα ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας και το Σάββατο 4 Απριλίου στις 20:00 στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν η Δημοτική Βυζαντινή Χορωδία Ν. Προποντίδας, η Χορωδία του Π.Σ. «Παναγία Κορυφινή» και η Χορωδία του Π.Σ. «Φλέγρα» Ν. Ποτίδαιας.
Ερμηνεία κειμένων: Κατερίνα Λιναρδή,
Σολίστ: Παναγιώτα Βεργίδου,
Μουσική Επιμέλεια: Ιωάννης Τζιάστας,
Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Διδασκαλία: Ραφαήλ Ασδρές.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα