Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Νέων Ανδρών Πόλο!

Με το χρυσό μετάλλιο θα επιστρέψει στην Ελλάδα η ομάδα του Τέο Λοράντου αφού κατάφερε να επικρατήσει έναντι της Σερβίας στον τελικό του παγκοσμίου με 6-4 για να ανέβει ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

 

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν αρκετά και το σκορ άνοιξε στα δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου με τους Γκιουβέτση και Αλαφράγκη με πέναλτι. 

 

Οι Σέρβοι βρήκαν τα ελληνικά δίχτυα για πρώτη φορά στη δεύτερη περίοδο, με τους Έλληνες διεθνείς όμως να μην αφήνουν περιθώρια στους αντίπαλους για ισοφάριση, κάνοντας το 1-3. 

 

Στο τρίτο οκτάλεπτο φάνηκε ξεκάθαρα πως οι άμυνες και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλές και δύσκολα θα γινόταν ανατροπή στο σκορ. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με γκολ του Τσβέτκοβιτς όμως οι Έλληνες αντέδρασαν καλά και απάντησαν για να γίνει το 2-4, με τους Σέρβους να ανεβαίνουν για να μειώσουν τη διαφορά στο ένα γκολ (4-5). 

 

Η Εθνική δεν άφησε περιθώρια, όμως, για ήττα και διαμορφώνοντας το τελικό 6-4 για να παραμείνει στην κορυφή του κόσμου.

Πηγή:www.sportsfeed.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα