Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής της Δευτέρα 10/2

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής συγκαλεί τα σωματεία – μέλη της σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου.

 

Απαρτία : Η Γενική συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν παρίσταται νομίμως το ήμισυ συν ένα του συνολικού αριθμού των σωματείων – μελών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή.

Επαναληπτική : Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα ( Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 ), την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα και θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως του αριθμού των σωματείων που θα παρευρεθούν.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

1ο. Δήλωση της Ε.Ε. / Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, ότι η γενική συνέλευση έχει συγκληθεί και συσταθεί σύμφωνα με το κατασταστικό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής

2ο. Ανάγνωση καταλόγου εκπροσώπων σωματείων – μελών και έλεγχος απαρτίας.

3ο. Έγκριση ημερήσιας διάταξης.

4ο. Ομιλία του προέδρου.

5ο. Ορισμός τριών ( 3 ) μελών της για τον έλεγχο των πρακτικών.

6ο. Ορισμός τριών ψηφολεκτών.

7ο. Διαγραφή σωματείων, “ΕΛΠΙΣ” ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ, “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” ΓΟΜΑΤΙΟΥ, Π.Ο. ΣΑΡΤΗΣ 2011, “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ και “ΠΑΟΚ” ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, λόγω μη συμμετοχής τους σε δυο συνεχείς αγωνιστικές περιόδους.

8ο. Επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γενικής συνέλευσης

9ο. Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων της εκτελεστικής επιτροπής

10ο. Έκθεση και έγκριση οικονομικού απολογισμού.

11ο. Έκθεση και έγκριση προϋπολογισμού 2020.

12ο. Συζήτηση προτάσεων που υποβάλονται από τα σωματεία – μέλη και την εκτελεστική επιτροπή.

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ :

* Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη Γ.Σ. από έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο οι οποίοι ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του σωματείου.

* Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται στη Γ.Σ. με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, το αργότερο προ τριών ημερών, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής ( δηλαδή το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 ), ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου ( αποστέλλεται συνημμένα ) του αντιπροσωπευομένου σωματείου – μέλους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα