Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Πρωτιά για την ομάδα της Ολύνθου

Η ομάδα της Ολύνθου έκοψε πρώτη το νήμα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και είναι και στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Χαλκιδικής.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος Α1 της Ε.Π.Σ.Χ τελείωσε με την ομάδα μας να τερματίζει στην πρώτη θέση και να ξεκινά την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πρώτη. Να φτάσεις στην κορυφή είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί και αυτή η ομάδα το πετυχαίνει αυτό, εδώ και 5 χρόνια, απέναντι σε ιστορικές δυνάμεις της Χαλκιδικής τις οποίες σέβεται απεριόριστα αλλά δεν φοβάται. Όλα αυτά τα έχει πετύχει χάρη στην οργάνωσή της, την πολύ καλή δουλειά του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ και την μεγάλη προσπάθεια τον ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ.

 

Αυτήν την στιγμή,βρίσκεται στην ευχάριστη αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη θέση να διεκδικεί δύο τίτλους, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΎΠΕΛΛΟ.

Εμείς την προσπάθεια θα την κάνουμε και θέλουμε ολους αυτούς που αγαπούν αυτή την ομάδα να σταθούν δίπλα της και να την στηρίξουν για να ζήσουμε μαζί ακόμη πιο ευχάριστες στιγμές, στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας. Μέσα στις 4 γραμμές των γηπέδων,ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια του πρωταθλήματος χωρίς τραυματισμούς."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα