Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Α Αθλητικά

Ολοκληρώνονται και οι τελευταίες εργασίες στο Στάδιο Κασσάνδρας για τον Τελικό Κυπέλλου -ΦΩΤΟ-

Επιθεώρηση του Δημοτικού Σταδίου Κασσάνδρας πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενόψει της διεξαγωγής του 41ου Τελικού Κυπέλλου Χαλκιδικής, την Κυριακή 19 Μαρτίου, μεταξύ των ομάδων Όλυνθος Ολύνθου και Π.Ο Τρίγλιας. 

 

Τα μέλη της Ένωσης που βρέθηκαν στο γήπεδο και στους χώρους του το βρήκανε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και διαπίστωσαν ότι την Κυριακή θα είναι πανέτοιμο για τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Χαλκιδικής.

 

Με μέριμνα του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κασσάνδρας, Σπύρου Πουλιού οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται κάποιες εργασίες, ενώ σήμερα μπήκαν και επιπλέον καθίσματα στις κερκίδες του γηπέδου, όπου θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

 

Η ΕΠΣΧ σε μήνυμά της αναφέρει: "Περιμένουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο , όχι μόνο της Χαλκιδικής , αλλά και όμορων Νομών για να γιορτάσουμε μαζί τη νίκη του Ποδοσφαίρου και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των δυο ομάδων, Τρἰγλιας και Ολύνθου, καθώς μετά από απόφαση της ΕΠΣΧ την ημέρα αυτή δεν θα διεξαχθεί άλλος αγώνας , έτσι ώστε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν το μεγάλο αγώνα".


του Θ.Δούκα
halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα