Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή του Άρη Κασσάνδρειας

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή του Άρη Κασσάνδρειας, Marco Dos Sandos έκανε με ανακοίνωσή της η ομάδα, ενώ την ίδια η ώρα η ΕΠΣ Χαλκιδικής τηρεί.... σιγήν ιχθύος.

 

Σε ανακοίνωσή του Δ.Σ του Άρη Κασσάνδρειας αναφέρει:

"Στις 10/10/2020 πραγματοποιήθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΧ και η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας στη Γαλάτιστα την τοπική ομάδα Ανθεμούς Γαλάτιστας με σκορ 0-2.

Δυστυχώς η γιορτή του ποδοσφαίρου αμαυρώθηκε, όταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Marco Dos Sandos έγινε αντικείμενο ρατσιστικής επίθεσης από φιλάθλους αλλά και ποδοσφαιριστές της Γαλάτιστας.

Πράξη που έμεινε δυστυχώς ατιμώρητη από τη διαιτησία (έπρεπε το παιχνίδι να διακοπεί) αλλά και από πλευράς ΕΠΣΧ, η οποία έπρεπε να καλέσει σε απολογία το εν λόγω σωματείο.

Υπενθυμίζουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν να το έχουν υπόψιν ότι η αντιρατσιστική νομοθεσία είναι αμείλικτη με βαρύτητες ποινές. Ως αθλητικό σωματείο είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να επαναληφθεί ξανά κάτι ανάλογο και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο τρόπο αντίδρασης και καλούμε την ΕΠΣΧ να λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Ο αθλητισμός πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τις τοπικές κοινωνίες".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα