Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ν. Χατζηαλέξης πρόεδρος ΟΝΝΕΔ: Στις 7 Ιουλίου πρέπει να συμμετέχεις

Άρθρο του Ν. Χατζηαλέξη, Προέδρου της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας



 Η απογοήτευση των νέων από την πολιτική ζωή είναι γεγονός. Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι έχουν απομακρυνθεί από όλες τις εκφάνσεις της και κυρίως από τις εκλογές. Η αποχή βγάζει κυβέρνηση πλειοψηφίας σε κάθε αναμέτρηση.

 

Η κατάσταση αυτή όμως, δεν εξυπηρετεί κανέναν, κυρίως τη νεολαία. Σαφέστατα, οι εξελίξεις των τελευταίων ετών δεν χαροποιούν τους πολίτες. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι λύση η αποχή. Δεν αλλάζει κάτι με το να κάθεσαι σπίτι σου και να βλέπεις τις αποφάσεις των άλλων για τη ζωή σου από την τηλεόραση.

 

Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Εάν θέλεις να έχεις λόγο σε όσα γίνονται για τον τόπο, η συμμετοχή σου στη δημόσια ζωή είναι επιβεβλημένη. Τώρα είναι η ώρα. Σε δυο εβδομάδες η χώρα πηγαίνει στις κάλπες. Είναι μηδενιστικό να πιστεύεις πως δεν μπορεί να σε εκφράσει κανείς, ιδίως αν δεν έχεις προσπαθήσει πρώτα.

 

Οι υποψήφιοι βουλευτές βρίσκονται κοντά σου, στους δρόμους, στις πλατείες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλησιάσεις και να συζητήσεις. Κουβέντιασε, διαφώνησε ακόμα, αλλά κάνε την επιλογή που κρίνεις σωστή.

 

Βασικό κριτήριο όλων μας πρέπει να είναι το καλό του τόπου: Το σχέδιο, το όραμα, αλλά και το δείγμα γραφής που έχει δώσει στους Χαλκιδικιώτες.

Τα πεπραγμένα, η διάθεση για δουλειά, η στάση απέναντι στον πολίτη και η εμπειρία είναι παράγοντες που πρέπει να μπουν στη ζυγαριά, για να πάρεις την απόφαση σου. Κάντο


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα