Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

TUI: Φέτος το καλοκαίρι οι Γερμανοί πάνε Χαλκιδική!

Αύξηση της τάξης του 23% παρουσιάζουν οι κρατήσεις από τη Γερμανία για την Ελλάδα σύμφωνα με την TUI, τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό του κόσμου, σε σχέση με πέρυσι και η χώρα μας βρίσκεται σε τροχιά νέου ρεκόρ! 

 

Τα σκήπτρα κατέχει η Χαλκιδική με την αύξηση κρατήσεων να φθάνει στο 44%. Ακολουθούν η Δυτική Πελοπόννησος 32%,  η Κρήτη με αύξηση 14%, η Ρόδος με 26%, η Κως με 14% και η Κέρκυρα με 6%.

 

Συνολικά η Ελλάδα κατατάσσεται στους πιο δημοφιλείς αεροπορικούς τουριστικούς προορισμούς της TUI παγκοσμίως και καταλαμβάνει πλέον τη δεύτερη θέση μετά την Ισπανία.

 

Παρά τη μεγαλύτερη άνοδο των κρατήσεων από τη Γερμανία προς την Ελλάδα σε σχέση και με τους ανταγωνιστές της, ο διευθυντής της TUI Μάρεκ Αντριστσακ βλέπει περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστκού ρεύματος προς τη χώρα. «Επενδύουμε εδώ και χρόνια σε καλές ξενοδοχειακές συνεργασίες και βελτιώνουμε τα προγράμματά μας. Αυτό αποδίδει. Έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για την Ελλάδα και θέλουμε να αναπτυχθούμε και τα επόμενα χρόνια. Στο επίκεντρο βρίσκονται μεγάλα ελληνικά νησιά, η ηπειρωτική χώρα και μικρότεροι προορισμοί. Η ζήτηση για την Ελλάδα θα παραμείνει και στο μέλλον αμείωτη» τονίζει.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα