Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Ελλάδα

Στο 90,65% : Πρώτος ο Ανδρουλάκης – Ντέρμπι Δούκα και Γερουλάνου με διαφορά 2282 ψήφων

Στο 90,65% της επικράτειας ο Νίκος Ανδρουλάκης διατηρεί σταθερό προβάδισμα, ενώ συνεχίζεται τμήμα - τμήμα η μάχη των Χάρη Δούκα και Παύλου Γερουλάνου, τους οποίους χωρίζουν περίπου 2.300 ψήφοι.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ στην Αττική, καθώς με καταμετρημένο το 76,32% των ψήφων, ο Δήμαρχος Αθηναίων έρχεται στην τέταρτη θέση, ενώ στην δεύτερη θέση φιγουράρει η Άννα Διαμαντοπούλου, όταν στο σύνολο της επικράτειας, μετά την πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη, έπονται ο Χάρης Δούκας και σε απόσταση περίπου 2000 ψήφων πίσω του ο Παύλος Γερουλάνος, με καταμετρημένο περίπου το 90% των ψήφων.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα