Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει η κακοκαιρία με χιόνια και πολικό ψύχος - Πρόγνωση της ΕΜΥ

Με χιόνια, τσουχτερό κρύο και παγετό θα μας αποχαιρετήσει ο Νοέμβρης, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το Σαββατοκύριακο και θα επηρεάσει ακόμα και την Αττική με ισχυρές καταιγίδες, ενώ Δευτέρα και την Τρίτη αναμένεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές.

 

Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

 

Σάββατο 26-11-2016

Στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα (εκτός της Θράκης), τις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και νότια βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

 

Κυριακή 27-11-2016

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα νότια, και τα νησιά του Αιγαίου όπου πιθανό τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 και από το βράδυ στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Δευτέρα 28-11-2016

Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές. Καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν τα δυτικά δυτικού βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 Μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση στα βόρεια.

 

Τρίτη 29-11-2016 και Τετάρτη 30-11-2016

Νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά και νότια τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Βαθμιαία την Τετάρτη τα φαινόμενα από τα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα δυτικά και βόρεια.

ant1news.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα