Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Εγκαινιάστηκε το νέο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Τα εγκαίνια του κυβερνητικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Επικεφαλής του γραφείου Γενικής Γραμματείας Βορείου Ελλάδος θα είναι η 28χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη ανάκτησης του παραγωγικού ρυθμού της Βορείου Ελλάδος, λέγοντας πως ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν να φέρουν σε πέρας ένα «δύσκολο στοίχημα», το οποίο δεν είναι άλλο από την αναβάθμιση των υποδομών και την ενίσχυση της παραγωγικής δραστηριότητας σε όλο της το φάσμα.

 

Την ανάγκη η Θεσσαλονίκη να ξαναβρεί τον παραγωγικό της ρυθμό και την παλιά ιστορική της ταυτότητα της πολυπολιτισμικής, εμπορικής και βιομηχανικής κυψέλης, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος προς τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, κατά τα σημερινά εγκαίνια του γραφείου της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

 

«Αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα, περνάει μέσα από την αναβάθμιση των υποδομών, την τόνωση της εμπορικής και παραγωγικής δραστηριότητας της πόλης και την ενίσχυση και άλλων πτυχών», ανέφερε –μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της αναβάθμισης της διπλωματικής παρουσίας και δραστηριότητας της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα