Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Ο Α. Τσίπρας έρχεται στο Αγιο Ορος

Επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος romfea.gr.

 

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός έστειλε την Πέμπτη επιστολή στην Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, η οποία με την σειρά της κάλεσε τους αντιπρόσωπους των 20 Μονών «εις έκτακτον συνεδρίαν», για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

 

Οι πληροφορίες του romfea.gr αναφέρουν ότι και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα αφιχθή στο Άγιον Όρος, μετά από πρόσκληση της Ι.Μ. Παντοκράτορος για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που ολοκληρώθηκε φέτος.

 

Επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν αντιδράσεις από ομάδα Αγιορειτών, οι οποίες θα κορυφωθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Ιεράς Κοινότητας.

 

Τέλος πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Άγιον Όρος για μιάμιση ημέρα σχεδόν, αφού το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ επιβαρυμένο. 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Άγιο Όρος για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2014.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα