Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Συνεργασία της Mouzenidis Travel με την TUI Russia

Στρατηγική συμμαχία που θα ωφελήσει Έλληνες και Ρώσους ταξιδιώτες, που πετούν συχνά από Ελλάδα- Ρωσία και το αντίστροφο, υπέγραψε πριν από λίγα 24ωρα ο Πόντιος επιχειρηματίας Μπόρις Μουζενίδης, της Mouzenidis Travel, με την TUI Russia.

 

Στόχος των ομίλων είναι η ανάπτυξη συνεργασίας στην Ελλάδα, ενόψει του φετινού καλοκαιριού. Η TUI Russia έχει θέσει ως τομείς προτεραιότητας τους δημοφιλείς για τους Ρώσους στην Ελλάδα προορισμούς, τη Χαλκιδική, την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Κέρκυρα και τη Ρόδο.

 

Η νέα συμμαχία ανακοινώθηκε στη Μόσχα από τους κ.κ. Αλέξανδρο Τσαντεκίδη, γενικό διευθυντή της Mouzenidis Travel Russia, το Γεώργιο Μασμανίδη, γενικός διευθυντή της Mouzenidis Travel Greece, Ταράς Ντεμούρα, γενικό διευθυντή της TUI Ρωσίας και Βλαντιμίρ Ρουμπτσόβ, αναπληρωτή διευθυντή του Τμήματος Προϊόντων και Επιχειρήσεων της TUI Russia.

 

«Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη αρχίσει να εφαρμόζουμε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα συνεργασίας», δήλωσε ο Αλέξανδρος Τσαντεκίδης. «Όλες οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν, και τα μέλη της συμμαχίας καθόρισαν σαφώς τους κύριους στόχους της συνεργασίας για το πρώτο, πιλοτικό έτος. Με συνδυασμό των τεράστιων δυνατοτήτων δύο κορυφαίων ονομάτων στον τομέα του τουρισμού, ευελπιστούμε στο 2018 να αυξήσουμε την τουριστική κίνηση από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, να δημιουργήσουμε από κοινού και να προσφέρουμε στην αγορά το πιο προσιτό προϊόν υψηλής ποιότητας, και να αυξήσουμε σημαντικά την ελκυστικότητα της Ελλάδας ανάμεσα στους Ρώσους τουρίστες».

 

Αναλυτικά για τις εργασίες που έχουν γίνει κατά την παραμονή της σεζόν, αναφέρθηκε ο Γεώργιος Μασμανίδης, Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Greece, ο οποίος ανακοίνωσε ότι για την επερχόμενη σεζόν αυξήθηκαν σημαντικά οι ποσοστώσεις εγγυημένων θέσεων στα ξενοδοχεία της Ελλάδας, επεκτάθηκε ο όγκος των αερομεταφορών από τη Ρωσία στην Ελλάδα με τα φτερά της ιδιόκτητης αεροπορικής εταιρείας Ellinair. Καθώς επίσης, ένα μέρος του στόλου λεωφορείων του Ομίλου Mouzenidis Group θα τεθεί στη διάθεση του ταξιδιωτικού πράκτορα TUI Russia. Τα γραφεία υποδοχής της Mouzenidis Travel είναι εξοπλισμένα με χώρους εργασίας για το προσωπικό της TUI, που θα εργάζεται υπό δική του επωνυμία.

 

newmoney.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα