Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Ελλάδα

Ομιλία του προέδρου του ΠΟΞ Γρηγόρη Τάσιου: «Κουραστήκαμε να μας αγνοούν" -VIDEO-

Με μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία και σαφέστατες αιχμές για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος, κέρδισε τα πολλά και παρατεταμένα χειροκροτήματα των ξενοδόχων στην χθεσινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

 

Ο κ. Τάσιος, χρησιμοποίησε το «κουράστηκα», παραθέτοντας πλήθος θεμάτων, που δημιουργούν αξεπέραστα προβλήματα στον ελληνικό Τουρισμό και στα ελληνικά ξενοδοχεία. Ο πρόεδρος της ΠΟΞ, προειδοποίησε για τα μελλούμενα υπογραμμίζοντας ότι ¨…Λοιπόν για να είμαστε όσο σοβαροί απαιτούν οι περιστάσεις, δουλειά έτσι δεν γίνεται!

 

Ο τουρισμός των πανηγυρισμών, των χειροκροτημάτων και της πολιτικής καριέρας πρέπει να δώσει επιτέλους τη θέση του στον τουρισμό των ανθρώπων που ζουν από και για τον τουρισμό». money tourism photo Και συνέχισε με νόημα: «Κουραστήκαμε να μας αγνοούν.

 

Κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι. Και να μην παριστάνουν τάχα τους ευαίσθητους για την κοινωνία και τους εργαζόμενους, όταν είμαστε εμείς αυτοί που στηρίζουμε στην πράξη και την κοινωνία και τους εργαζόμενούς μας. Αλλά για να μπορούμε να το κάνουμε πρέπει κάτι να υπάρχει στο Ταμείο μας. Κι αυτό γίνεται μέσα από τις δικές του πράξεις και παραλείψεις όλο και πιο δύσκολο στοίχημα.

 

Οι ξενοδόχοι είμαστε άνθρωποι με χαμόγελο. Το πιστεύουμε αυτό. Και πάντα δείχνουμε την καλή πρόθεσή μας και την καλή θέλησή μας. Αλλά ξέρουμε να είμαστε και μαχητικοί και να δίνουμε αγώνες, όταν δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή. Κι αυτό θα κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση».

 

Πηγή: money-tourism.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα