Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Θεσσαλονίκη - Παρίσι όλο το χρόνο με την Transavia

Ευχάριστα νέα για το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, καθώς θα αποκτήσει επιτέλους σύνδεση με το Παρίσι και το χειμώνα.

 

Η χαμηλού κόστους εταιρεία Τransavia (France), θυγατρική των KLM-AirFrance, η οποία ήδη συνδέει την Θεσσαλονίκη με το αεροδρόμιο Ορλύ του Παρισιού την θερινή περίοδο, επεκτείνει το δρομολόγιο και τον χειμώνα. Η πτήση θα εκτελείται κάθε Παρασκευή και Κυριακή, με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 12:45 και την Κυριακή στις 18:45, ενώ από Παρίσι θα αναχωρεί στις 08:00 και στις 14:00 τις αντίστοιχες μέρες. Έτσι η Τransavia τον ερχόμενο χειμώνα θα πετάει από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ και Παρίσι.

 

Το αεροδρόμιο Ορλύ, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο του Παρισιού, μετά το Charles de Gaulle, και αποτελεί βάση πολλών εταιρειών εκτός της Transavia, όπως Air France, Easyjet, Vueling, Corsair, Air Caraibes, με δρομολόγια σε Γαλλία, Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Καραϊβική κτλ. Το Ορλύ έχει το πλεονέκτημα ότι είναι το πιο κοντινό αεροδρόμιο στο Παρίσι, καθώς βρίσκεται μόλις 13 χλμ. νότια της πόλης και συνδέεται με λεωφορεία, τραμ (γραμμή Τ7) και προαστιακό (RER). 

πηγή: Omorfa Taxidia


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα