Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Ελλάδα

Eπιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Η Χαλκιδική θα επηρεαστεί από τα φαινόμενα την Παρασκευή.



Συγκεκριμένα σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Πέμπτης και από τα δυτικά, με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν στα βορειοδυτικά από χαλαζοπτώσεις.


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται, από σήμερα το μεσημέρι και μετά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από αργά τη νύχτα στο Νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.

 

Αύριο Παρασκευή  τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί.  Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν, από τις προμεσημβρινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα