Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026

Ε Ελλάδα

20.000 ταξιδιωτικές κάρτες σε νέους ηλικίας 18 ετών για να ανακαλύψουν την Ευρώπη

 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δίνει τη δυνατότητα σε νέους, που στις 31 Δεκεμβρίου 2019 θα είναι 18 ετών και είναι πολίτες της ΕΕ να ταξιδέψουν από 1 έως 30 ημέρες σε όλη την Ευρώπη. Η μετακίνησή τους θα είναι κατά κανόνα με τρένο.



Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσω της Ευρωπαϊκής Δικτυακής Πύλης της Νεολαίας μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2019 ώρα 12.00 (Κεντρικής Ευρώπης). Μια επιτροπή αξιολόγησης θα εξετάσεις τις αιτήσεις και θα επιλέξει τους επιτυχόντες.



Περαιτέρω πληροφορίες διατίθενται στην Ευρωπαϊκή Δικτυακή Πύλη της Νεολαίας (https://europa.eu/youth/discovereu_el), στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Νεολαίας στο Facebook (European Youth) καθώς και στους λογαριασμούς Twitter και Instagram της Ευρωπαϊκής Νεολαίας.

Αρμόδιοι επικοινωνίας:

Nathalie VANDYSTADT (+3222967083)

Joseph WALDSTEIN (+3222956184)

Ερωτήσεις του κοινού: Europe Direct 0080067891011 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα