Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2025

Ε Ελλάδα

Απ.Τζιτζικώστας: Το lockdown μας πονά όλους αλλά κρίθηκε αναγκαίο

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


 
«Η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες επιστρέφουν δυστυχώς από αύριο σε lockdown. Εξέλιξη που μας πονά όλους, αλλά κρίθηκε αναγκαία από τους επιδημιολόγους για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Χρειάζεται άμεσα ένα Έκτακτο Σχέδιο Διάσωσης της οικονομίας μας για να βγούμε όρθιοι και από αυτή την κρίση.
Αποδείξαμε στο παρελθόν ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Ήρθε η στιγμή να το αποδείξουμε ξανά!
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει σταθερά να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και τις τοπικές επιχειρήσεις μας, όπως ακριβώς κάναμε όλη την προηγούμενη περίοδο».


🎅 O Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αγαπημένες εορταστικές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έργα από το κλασικό ρεπερτόριο.

✨ Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική μουσική βραδιά γεμάτη γιορτινή ατμόσφαιρα και μελωδίες. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές», Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας, Χορωδία Αρναίας Δήμου Αριστοτέλη, Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα