Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2025

Ε Ελλάδα

Παράταση της προσωρινής απασχόλησης των εργατών γης

Μετά από σχετική οδηγία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε το ζήτημα των δικαιολογητικών για την παράταση της προσωρινής απασχόλησης των εργατών γης για επιπλέον 90 ημέρες, η οποία προβλέφθηκε με τροπολογία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) το Μάρτιο του τρέχοντος έτους (υποπερ. βα της περ. β της παρ. 3 του άρθρου δέκατου έκτου του ν.4783/2021), καλύπτοντας τις παρούσες και επείγουσες ανάγκες των αγροτών.

Συγκεκριμένα απαιτείται μόνο αίτηση και υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας, φωτοτυπία του διαβατηρίου του εργαζόμενου και φωτογραφία του, τα οποία υποβάλλονται στην κατά τόπο αρμόδια Διεύθυνση Αλλοδαπών ή στη Διεύθυνση Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς επιπλέον κόστη και επιβαρύνσεις.


🎅 O Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αγαπημένες εορταστικές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έργα από το κλασικό ρεπερτόριο.

✨ Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική μουσική βραδιά γεμάτη γιορτινή ατμόσφαιρα και μελωδίες. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές», Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας, Χορωδία Αρναίας Δήμου Αριστοτέλη, Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα