Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση των αγροτών στα Νέα Μουδανιά

Συνάντηση των αγροτών και ελαιοπαραγωγών του νομού Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Θέατρο Ν. Μουδανιών, την οποία διοργάνωσαν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, οι μάδες παραγωγών και οι Αγροτικοί Σύλλογοι της Χαλκιδικής.

Συζητήθηκαν θέματα ζωτικής σημασίας και τα προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες, ενώ παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα και Απόστολος Πάνας.

Ο κ. Πάνας τοποθετήθηκε για τα καυτά ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του τόπου, σχετικά με την ακαρπία της ελιάς, τις κορωνοενισχύσεις, το ενεργειακό κόστος, τους δασικούς χάρτες και την έλλειψη νερού του πρωτογενή τομέα.

Η κ. Μάλαμα αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου και δήλωσε: "Εμείς λέμε ότι οι αγρότες πρέπει να αγωνιστούν για να μπορέσουν να μείνουν όρθιοι. Να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης. Ο αγώνας για την επιβίωση της ελληνικής επαρχίας είναι αγώνας για τη ζωή"

Οι αγρότες της Χαλκιδικής αποφάσισαν να αβαβάλλουν προς το παρόν τη συζήτηση για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις και αυτό θα φανεί το προσεχές διάστημα αν υπάρξει συμμετοχή του αγροτικού κόσμο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα