Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας εγκαινιάζει σημαντικά έργα υποδομής σε Ν. Μαρμαρά και Νικήτη

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου και της επέκτασης του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά, καθώς και της λειτουργικής αναβάθμισης του υφιστάμενου κτιρίου  θα πραγματοποιηθούν από το Δήμαρχο Σιθωνίας, Ιωάννη Τζίτζιο, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017, στις 12 το μεσημέρι. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4,7 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

 

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν από το Δήμαρχο Σιθωνίας και τα εγκαίνια της επέκτασης του Γυμνασίου Νικήτης και της λειτουργικής αναβάθμισης του υφιστάμενου κτιρίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Πρόκειται για σημαντικά έργα τα οποία αναβαθμίζουν τις σχολικές υποδομές στο Δήμο Σιθωνίας και βελτιώνουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των εκπαιδευτικών κοινοτήτων. Παράλληλα το Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Μαρμαρά είναι ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία, καθώς θα εξυπηρετεί τους μαθητές και τους αθλητές των τοπικών σωματείων.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα