Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Παραμένουν στην Κασσάνδρα ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις

Παρά το ότι η φωτιά στην περιοχή της Μόλα Καλύβα οριοθετήθηκε αργά χθες το απόγευμα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις όλο το βράδυ έδωσαν μάχη με τις εστίες φωτιάς εντός της οριοθετημένης έκτασης.

Στο σημείο επιχείρησαν 39 οχήματα και 50 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Επίσης 5 βυτιοφόρα και 5 χωματουργικά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Δήμου Κασσάνδρας.

Πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν και σήμερα σε επιφυλακή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται, έκαψε 450 στρέμματα με πεύκα, πουρνάρια και ελαιώνες, ενώ δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα