Πέμπτη, 02 Απριλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η διήμερη αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Προποντίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Ν.Προποντίδας "Αλυσίδα Ζωής" που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "Γ. Παπανικολάου".


Από τα πιο "δυνατά" σημεία συναισθηματικά ήταν η παρουσία του Νίκου Αγκόρτζου, που μετά από τροχαίο ατύχημα χρειάστηκε στο παρελθόν αίμα και η ανταπόκριση του κόσμου τότε ήταν συγκινητική. Ο Νίκος, χθες, υγιής πια, έδωσε αίμα για να στηρίξει με τη σειρά του την τράπεζα αίματος.


Σημαντική, επίσης, ήταν η προσέλευση νέων παιδιών, που αιμοδότησαν αλλά και ταυτόχρονα συμπλήρωσαν την αίτηση εθελοντή δότη μυελού των οστών. Επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία τον ερχόμενο Οκτώβρη.

🕯️ Η Βυζαντινή Δημοτική Χορωδία Νέας Προποντίδας παρουσιάζει το οδοιπορικό «Τῶν παθῶν τοῦ Κυρίου» την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 19:00 στην Αίθουσα ΓΕΛ Ν. Καλλικράτειας και το Σάββατο 4 Απριλίου στις 20:00 στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν η Δημοτική Βυζαντινή Χορωδία Ν. Προποντίδας, η Χορωδία του Π.Σ. «Παναγία Κορυφινή» και η Χορωδία του Π.Σ. «Φλέγρα» Ν. Ποτίδαιας.
Ερμηνεία κειμένων: Κατερίνα Λιναρδή,
Σολίστ: Παναγιώτα Βεργίδου,
Μουσική Επιμέλεια: Ιωάννης Τζιάστας,
Καλλιτεχνική Διεύθυνση - Διδασκαλία: Ραφαήλ Ασδρές.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα