Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εγκαινιάζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου το Σάββατο 9/7 -Video-

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους διοργανώνει τα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, ώρα 12.30.
Την έκθεση θα εγκαινιάσει η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη

Το έργο «Οργάνωση και υλοποίηση της μόνιμης έκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου Χαλκιδικής – Α΄ Φάση», ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020, έχει ολοκληρωθεί.

Στους χώρους του Μουσείου έχουν εγκατασταθεί νέες προθήκες και τοποθετήθηκαν τα εκθέμετα εντός των προθηκών. Εντυπωσιακές είναι και οι τρισδιάστατες οθόνες που παρουσιάζουν στιγμές από τις ανασκαφές και πληροφορίες για τη ζωή των αρχαίων στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου, που αποτελεί ένα κόμσημα για τη Χαλκιδική, ανοίγει ξανά τις πύλες του στο κοινό με ολοκληρωμένες ενότητες, βάσει του χρονοδιαγράμματος και του φυσικού αντικειμένου του έργου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα