Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κατασβέστηκε φωτιά στα Ψακούδια

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής κατασβέστηκε, χωρίς να επεκταθεί ιδιαίτερα, εστία φωτιάς πάνω από τα Ψακούδια.


Είναι η πέμπτη φορά φέτος που στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Ορμύλιας εκδηλώνεται πυρκαγιά και μόνο μια από αυτές με βεβαιότητα προήλθε από κεραυνό, ενώ οι υπόλοιπες από "άγνωστη" αιτία.


Ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Ματέας επεσήμανε: "Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και επαγρύπνηση από όλους μας και κυρίως έγκαιρη κινητοποίηση και οργάνωση περιπολιών που θα λειτουργεί αποτρεπτικά μιας και υπάρχει και υπόνοια εμπρησμών.
Ήδη η ομάδα εθελοντών δασοπροστασίας, κυρίως κατοίκων της Μεταμόρφωσης και της θηροφυλακής Ορμύλιας, οργανώθηκε για τον σκοπό αυτό.
Στην απευκταία περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση δεν περισσεύει κάνεις και κυρίως κάτοχοι γεωργικών και έργου μηχανημάτων."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα