Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Ε Επικαιρότητα

Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης τερμάτισε πρώτος στον 52ο Διάπλου Τορωναίου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης τερμάτισε πρώτος στον 52ο Διάπλου Τορωναίου σε 8 ώρες και 5 λεπτά!

Ο Αλέξανδρος που πάλεψε με τα κύματα του Τορωναίου κατά τον τερματισμό του δήλωσε ότι κολύμπησε για όλα τα παιδιά με καρκίνο και τους αφιέρωσε τη νίκη του, καθώς και η κόρη του νοσηλεύεται σε ογκολογική κλινική.

Στην παραλία της Νικήτης τον υποδέχτηκαν και τον στεφάνωσαν με τον κότινο η γενική γραμματέας του Σιθωνα και τοπική συμβουλος, Φιλιώ Βασιλικού και  η ειδική γραμματέας του Σιθωνα, Άννα Καρανικόλα. Στην εξέδρα τον υποδέχτηκε η πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Ν. "Ο Σίθων", Κωνσταντίνα Κούρα.

 

Δεύτερος τερμάτισε στην παραλία της Νικήτη ο Χρήστος Γαρέφης σε 9 ώρες και 9 λεπτά, τρίτος ο Κώστας Ζαμπέτογλου με χρόνο 9 ώρες και 24 λεπτά και τέταρτη η Χριστίνα Γονίδη με χρόνο 9 ώρες και 30 λέπτα.

Με αίθριο καιρό και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ξεκίνησε το πρωί από την Καλλιθέα ο 52ος Κολυμβητικός Διάπλους του Τορωναίου Κόλπου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 7:30 το πρωί με τη συμμετοχή 17 κολυμβητών.


booked.net 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα