Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρουσίαση ιστορικού και πολιτιστικού Λευκώματος για τη Σιθωνία

 Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση «Σιθωνία» του Δήμου Σιθωνίας θα παρουσιάσει το ιστορικό και πολιτιστικό Λεύκωμα με τίτλο: «Σιθωνία: ένας προορισμός χίλιες εικόνες» σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στις 11 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο στο χώρο του ΕΠΑΛ Νικήτης. 

 

Έχοντας ως δεδομένο ότι ο πολιτισμός και η ιστορία μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την καλλιέργεια, την προαγωγή των ανθρώπινων αξιών και σχέσεων κάθε κοινωνίας, διαχρονικά, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διαδραματίζει ρόλο βασικού εργαλείου προς την κατεύθυνση αυτή. Ως τέτοιο εργαλείο συνδέεται άρρηκτα με τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διατήρηση της ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της σύνδεσής της με την ολοένα και αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη της Σιθωνίας. Μια τέτοια προσπάθεια αποτελεί και η έκδοση του Ιστορικού και Πολιτιστικού Λευκώματος! 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα