Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Πεζοπορία στον Κάκκαβο

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού μαζί με ομάδα ορειβατών διοργάνωσε την Κυριακή πεζοπορία στον Κάκκαβο.

 

Η πεζοπορία έγινε στη μνήμη του Γιώργου Καλύβα, τελευταίου κατοίκου της περιοχής των Σκουριών, που πέθανε πρόσφατα.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του παλιού φυλακίου του αγώνα και στη συνέχεια επισκέφθηκαν στο σπίτι του Γ. Καλύβα, όπου έγινε μια μικρή ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με το βουνό και τη σχεδιαζόμενη εξόρυξη χρυσού. 

"Πιστεύουμε ότι ο αγώνας ενάντια στις εξορύξεις είναι κρίσιμος όχι μόνο για τη Χαλκιδική αλλά και για την Θεσσαλονίκη, και θέλουμε μέσω αυτής της εκδήλωσης να ευαισθητοποιήσουμε και ανθρώπους που δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να γνωρίσουν την περιοχή" αναφέρει η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης.


💃 Η μεγάλη Συναυλία από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση" σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φάρος" των Νέων Μουδανιών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 9 το ρβάδυ, στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών για "να δώσει ένα χέρι βοηθείας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο".
Μια βραδιά γεμάτη Μουσική και Χορό όπου μαθητές του Κέντρου Τέχνης "Σύνθεση" θα παίξουν και θα χορέψουν για τα παιδιά που δίνουν μια άνιση μάχη για τη ζωή.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα