Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Με επιτυχία η 3η αιμοδοσία στη Νικήτη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η εθελοντική αιμοδοσία της "Τράπεζας Αίματος Γεώργιος Κασσανδρινός", η οποία οργανώνεται από τον Σύλλογο Γυναικών Νικήτης και την οικογένεια Κασσανδρινού.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και το σημαντικότερο ήταν η συμμετοχή νέων παιδιών. Επίσης, από την επισκέπτρια υγείας έγινε ενημέρωση για την αξία της αιμοδοσίας, στους μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου.
Συγκεντρώθηκαν 55 μονάδες αίματος!

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν, την Αιμοδοσία ΑΧΕΠΑ , τον κύριο Τριαντάφυλλο Καλλέα και τους μαθητές της Ε'και ΣΤ'τάξης καθώς και τον κύριο Σωκράτη Αθανασάκη για την χορηγία του.


🎅 O Δήμος Πολυγύρου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αγαπημένες εορταστικές μελωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και έργα από το κλασικό ρεπερτόριο.

✨ Η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική μουσική βραδιά γεμάτη γιορτινή ατμόσφαιρα και μελωδίες. Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, ώρα 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών.
Συμμετέχουν: Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές», Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας, Χορωδία Αρναίας Δήμου Αριστοτέλη, Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών.

🎄 Την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 18.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα