Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αρνείται τον βιασμό της 16χρονης βαφτισιμιάς του ο ταχυδακτυλουργός

Αρνείται ότι ο βίαζε τη 16χρονη βαφτισιμιά του, δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα εκφοβισμού της ανήλικης, που κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο 78χρονος από τη Χαλκιδική, που είναι ο πασίγνωστος ταχυδακτυλουργός «ξανθός μάγος», κατά κόσμον Γρηγόρης Παπαϊωάννου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Παρασκευής δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 78χρονου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 78χρονος, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με την τότε 16χρονη βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και ακολούθως την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.

Ο ίδιος μέσα από τις φυλακές αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει θύμα εκφοβισμού της ανιψιάς του.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η 16χρονη βαφτισιμιά του είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο ψυχιατρείο, ενώ σχετικά με τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του, υποστηρίζει πως τις έκανε όταν αρνήθηκε να τις δώσει χρηματικό ποσό που ζητούσε για να αγοράσει ναρκωτικά.

Αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια της 16χρονης προβαίνει σε ανάλογη καταγγελία, καθώς, πριν από λίγα χρόνια, είχε εκβιάσει και άλλον άνθρωπο επειδή δε τους έδινε χρήματα.

Τονίζει, δε, ότι η 16χρονη τον είχε προειδοποιήσει πως αν δεν του δώσει τα χρήματα που του ζητούσε, εκείνη θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταγγείλει πως της έριξε ναρκωτικές ουσίες στο ποτό και πως ασελγούσε επάνω της, ενώ ισχυρίζεται ότι αποδεικνύεται ιατρικά πως λόγω προχωρημένης ηλικίας δεν έχει στυτική λειτουργία και ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να τελέσει το κακούργημα του βιασμού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα