Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Ε Επικαιρότητα

Με ελικόπτερο πήγαν στο νοσοκομείο μια 55χρονη από την Κασσάνδρα

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αεροδιακομιδή ασθενούς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής από την Κασσάνδρεια στην Θεσσαλονίκη, με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

 

Μια 55χρονη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε αρχικά από το Κασσανδρινό με ασθενοφόρο στο Κ. Υγείας και από ΄κει με το ελικόπτερο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. Με εντολή του ΕΚΑΒ, από την Θεσσαλονίκη σηκώθηκε ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, ώστε να πραγματοποιήσει την αεροδιακομιδή της 55χρονης. 

 

 

Επειδή σε "εναέρια” επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται ήδη, από την Πρωτομαγιά, το ΕΚΑΒ στην Κεντρική Μακεδονία και προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο και να φτάσει γρήγορα η 55χρονη στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισαν την άμεση αεροδιακομιδή.

 

 

Για τις αεροδιακομιδές, το ΕΚΑΒ θα χρησιμοποιεί ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, ώστε να συνδράμει στις αυξημένες ανάγκες, τις ημέρες αιχμής, δηλαδή κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα