Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ένα ακόμη βραβείο για το 2ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών

- Education Leaders Awards 2023.
- Ένα ακόμη βραβείο για το 2ο Νηπιαγωγείο Ν Μουδανιών για συνεργατικές δράσεις που υλοποιήθηκαν στο Νηπιαγωγείο την περσινή σχολική χρονιά
- Silver στην Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων!


Την Δευτέρα 03 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά), πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2023.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εκπαιδευτικών μονάδων και των ίδιων των εκπαιδευτικών στην χώρα μας.

Το 2ο νηπιαγωγείο Ν Μουδανιών πήρε το βραβείο Silver (ασημένιο) στην κατηγορία: Ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων με το συνεργατικό έργο: Π@π@κι SOS #SKILLSLABS που πραγματοποίησε με τους μαθητές του την προηγούμενη σχολική χρονιά .

Στο έργο συμμετείχαν και συνεργάστηκαν 15 Νηπιαγωγεία, ένα Δημοτικό Σχολείο από την Ελλάδα και 30 εκπαιδευτικοί.

Σκοπός του ήταν η καλλιέργεια οριζόντιων δεξιοτήτων για μικρούς μαθητές, βασισμένο στα εργαστήρια δεξιοτήτων. Συνολικά, διακρίθηκαν 57 εκπαιδευτικές μονάδες και εκπαιδευτικοί στον Δημόσιο Εκπαιδευτικό Φορέα και 40 εκπαιδευτικές μονάδες, εκπαιδευτικοί και εταιρίες- επιχειρήσεις στον Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Φορέα από ένα ευρύ φάσμα υποψηφιοτήτων πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα