Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Στο Λάκκωμα καταγράφηκαν ριπές ανέμου 107,8χλμ/ ανά ώρα

Θυελλώδεις άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων επικράτησαν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 σε αρκετά τμήματα της χώρας και ιδιαίτερα στις Κυκλάδες, στις Σποράδες, στη Μακεδονία και στην ευρύτερη περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/ΕΑΑ, οι ριπές του ανέμου έφτασαν τα 114 km/h στην Ανάφη, στο Λάκκωμα καταγράφηκαν ριπές ανέμου 107,8χλμ/ανά ώρα, ενώ πλησίασαν ή ξεπέρασαν τα 100 km/h σε πολλές ακόμα περιοχές.

Στον πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές του ανέμου έως τις 18:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία προοδευτική εξασθένηση αναμένεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

🎅 Τη Γιορτή Τσιγαρίδας, μια αυθεντική, παραδοσιακή γιορτή γεμάτη γεύσεις και άρωμα παράδοσης, διοργανώνει η Κοινότητα Πορταριάς την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ του χωριού, προσκαλώντας κατοίκους και επισκέπτες να γιορτάσουν όλοι μαζί!

🎄 Μια γιορτή για τα μικρά και μεγάλα παιδιά διοργανώνει η Κοινότητα Σημάντρων την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία, όπου θα υποδεχτούν τον Αϊ Βασίλη που θα μοιράσει δώρα σε όλους τους μικρούς φίλους του.

🔔 Θεατρική διάλεξη με θέμα: "Ο ρόλος της γυναίκας στη δραματουργία", με προσκεκλημένο ομιλητή τον θεατρικό συγγραφέα Άκη Δήμου, διοργανώνει ο Σύλλογος Νέων Ν. Τρίγλιας, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2026 στις 18:00 στο Κλειστό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα