Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Δημοτικό Σχολείο Νικήτης: Ένας χρόνος από την τραγωδία των Τεμπών

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης προχώρησε σε μια δράση συμβολικού χαρακτήρα μαζί με τους μικρούς μαθητές.

Ο σύλλογος θέλοντας να εκφράσει την συμπαράσταση του διοργάνωσε την Τρίτη αεροφωτογράφηση των παιδιών στην αυλή του σχολείου με χρήση drone.

Τα παιδιά σχημάτισαν δύο κύκλους, πιασμένα χέρι χέρι και στην μέση γράφτηκε η λέξη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".

🎵 Την 1η Χειμερινή Χορωδιακή Συνάντηση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κασσάνδρα» το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κασσάνδρειας. Πρόκειται μια γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο πολιτιστικό θεσμό για τον τόπο.

🎭 Την κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου "Δυόμισι φόνοι και ένα bulldog", σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ορέστη Τεάζη, ανεβαζει η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΠΑΜΕΙΑ στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Η πρεμιέρα του έργου έγινε το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και οι επόμενες παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 8, 9, 11, 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα