Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Μήνυμα Ευθ. Καρανάσιου ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ο Ευθύμης Καρανάσιος, πρώην βουλευτής, ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ο Πανελλήνιες Εξετάσεις, αποτελούν το εισιτήριο για όσους, μαθητές και μαθήτριες, φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 

Είναι το τέρμα μιας τεράστιας προσπάθειας συλλογής των αναγκαίων εφοδίων για την επιτυχία και ο δίαυλος που θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για να χτίσουν οι νέοι το προσωπικό τους μέλλον, αλλά και το μέλλον της χώρας μας.

 

Είναι μια μάχη που άλλοτε επιφυλάσσει χαρές και άλλοτε απογοήτευση, πάντα όμως χαρίζει πολύτιμες εμπειρίες για το ξεκίνημα ενός νέου αγώνα.

 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, ιδιαιτέρως των Λυκείων της Χαλκιδικής, σας παροτρύνω με ηρεμία και αυτοπεποίθηση να «ριχτείτε» στη μάχη. Είμαι σίγουρος πως όλο αυτό τον καιρό με συνοδοιπόρους τους γονείς και τους καθηγητές σας, έχετε προετοιμαστεί και έχετε πάρει τα εφόδια που χρειάζονται για να βγείτε νικητές.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σας».

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα