Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο στον κόμβο Παλαιοχωρίου -ΦΩΤΟ-

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 περίπου το μεσημέρι στον περιφερειακό της Αρναίας στο ύψος του κόμβου Παλαιοχωρίου, σε έναν δρόμο που παραδόθηκε στην κυκλοφορία πριν από έναν μήνα περίπου, αλλά παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις... Δυστυχώς πριν προφτάσει να στεγνώσει η άσφαλτος ...βάφτηκε με αίμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επιβατικό αυτοκίνητο (που πιθανόν παραβίασε το στοπ) έπεσε πάνω σε φορτηγάκι που επέβαιναν δυο γυναίκες 43 και 76 ετών, νύφη και πεθερά. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι γυναίκες στο αγροτικό και να τραυματιστούν ο οδηγός και ο συνοδηγός του επιβατικού.

 

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου απεγκλώβισαν τους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, που απέχει 200 μέτρα από την διασταύρωση- καρμανιόλα, ενώ άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Αρναίας ρύθμιζαν την κυκλοφορία στον τόπο του συμβάντος.

 

Είχαμε επισημάνει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μέσα από το halkidikinews.gr, ότι δεν θα αργήσει να έρθει ο καιρός που θα θρηνήσουμε θύματα στο νέο δρόμο που παραδόθηκε στη κυκλοφορία πρόσφατα.

Οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων της Αρναίας και του Παλαιοχωρίου ήρθαν σε συνεννόηση, ώστε να αποφασιστούν οι περαιτέρω συντονισμένες ενέργειες των κατοίκων της περιοχής για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση.

 

του Στέλιου Ρήγα
halkidikinews.gr

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

Παραδίδεται Στην Κυκλοφορία Η Παράκαμψη Αρναίας - Σοβαρές Ελλείψεις -ΦΩΤΟ-

Τροχαίο Ατύχημα Με Το ... Καλημέρα Στη Νέα Παράκαμψη Της Αρναίας

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα